This Art Fair

27 t/m 30 December 2018

Nu
In de Beurs van Berlage zijn tekeningen en een print te zien van Lionel. Gelijktijdig tonen Borst & van Gelderen linosnedes van Maarten Wendrich. In Het Parool verscheen een interview met Borst & van Gelderen waarin ze hun liefde voor kunst toelichten.

Meer lezen

Op weg naar Amsterdam 750 jaar

29 Oktober 2018

Samen met andere ondernemende amsterdammers gaf Lionel in Pakhuis de Zwijger zijn visie hoe Amsterdam er in 2025 uit zal zien. Speciaal voor deze avond heeft hij een nieuw werk gemaakt; hij toonde het Amsterdamse metronetwerk in 2025. 

Meer lezen

Expositie gallery HE.RO

4 Augustus 2018

Lionel nam deel aan de eerste expositie georganiseerd door Borst & van Gelderen. De tentoonstelling met de titel 'De man die de tram nam' was te zien bij HE.RO in Amsterdam. Een quote van B&vG: 'Vanaf de eerste dag dat wij Lionel's werk zagen, wisten we: deze kunstenaar gaan we supporten, en gaan we ook buiten de muren van 'outsider' locaties tonen. Zowel de werken met metrolijnen als de tekeningen waarop alleen geschreven is, vinden we prachtig.'

Meer lezen

Publicatie Parool

21 Juli 2018

Op de dag dat de Noord-Zuidlijn werd geopend was een werk van Lionel te zien mét de nieuwe Noord-Zuidlijn in Het Parool.
Deze nieuwe metrolijn houdt Lionel al jaren bezig, het betekent naast een opwindend nieuw avontuur óók de opheffing van buslijn 32. Om afscheid van deze buslijn te nemen, heeft Lionel een paar dagen voorafgaand aan de opening op 21 juli, een aantal maal ritten met bus 32 gemaakt.

Meer lezen

Première documentaire Outsider Art

14 April 2018

Regisseur Jan Wouter van Reijen van Doceyfilm maakte zeven portretten van kunstenaars, waaronder Lionel. 14 April 2018 was de première in Kriterion. In 2019 wordt de documentaire vertoond op tv. Het is Coproductie met AVROTROS (Close up).

Meer lezen

Museumnacht in Outsider Art Museum

4 November 2017

Gedurende de museumnacht kon het publiek live mee kijken hoe Lionel zijn kunstwerken maakt.

Meer lezen