Groepsexpositie in Erasmus Gallery

11 Maart t/m 31 Mei 2019
Samen met werk van binnen- en buitenlandse kunstenaars worden er tekeningen van Lionel getoond bij Outsider Art in de Erasmus Gallery. ‘Een dertigtal bijzondere, ontwapenende, verrassende en ongepolijste werken uit de collectie van het OAM zijn in de tentoonstelling te zien' volgens de Erasmus Universiteit Rotterdam. 

Expositie in het Papageno Huis

29 Maart t/m 24 Mei 2019
Aaltje van Zweden-van Buuren en haar man, dirigent
Jaap van Zweden, kregen een kind met autisme. Dat had én heeft een grote impact op het gezin. In 1997 hebben ze de Stichting Papageno opgericht om kinderen en jongeren met autisme te helpen.
Nu, 20 jaar later, is Papageno een begrip in Nederland. Eén van de initiatieven van de stichting is Het Papageno Huis

This Art Fair

27 t/m 30 December 2018
In de Beurs van Berlage zijn tekeningen en een print te zien van Lionel. Gelijktijdig tonen Borst & van Gelderen linosnedes van Maarten Wendrich. In Het Parool verscheen een interview met Borst & van Gelderen waarin ze hun liefde voor de kunst toelichten.

Op weg naar Amsterdam 750 jaar

29 Oktober 2018
Samen met andere ondernemende Amsterdammers gaf Lionel in Pakhuis de Zwijger zijn visie hoe Amsterdam er in 2025 uit zal zien. Speciaal voor deze avond heeft hij een nieuw werk gemaakt; hij toonde het Amsterdamse metronetwerk in 2025. 

Expositie gallery HE.RO

4 Augustus 2018
Lionel nam deel aan de eerste expositie georganiseerd door Borst & van Gelderen. De tentoonstelling met de titel 'De man die de tram nam' was te zien bij HE.RO. Een quote van B&vG: 'Vanaf de eerste dag dat wij Lionel's werk zagen, wisten we: deze kunstenaar gaan we supporten, en gaan we ook buiten de muren van 'outsider' locaties tonen. Zowel de werken met metrolijnen als de tekeningen waarop alleen geschreven is, vinden we prachtig.'

Publicatie Het Parool

21 Juli 2018
Op de dag dat de Noord-Zuidlijn werd geopend was een werk van Lionel te zien mét de nieuwe Noord-Zuidlijn in Het Parool.
Deze nieuwe metrolijn houdt Lionel al jaren bezig, het betekent naast een opwindend nieuw avontuur óók de opheffing van buslijn 32. Om afscheid van deze buslijn te nemen, heeft Lionel een paar dagen voorafgaand aan de opening op 21 juli, een aantal maal ritten met bus 32 gemaakt.

Première documentaire Outsider Art

14 April 2018
Regisseur Jan Wouter van Reijen van Doceyfilm maakte zeven portretten van kunstenaars, waaronder Lionel. 8 Augustus 2019 wordt de documentaire vertoond op tv. Het is Coproductie met AVROTROS (Close up).